Thuis » Haakpatronen van 'De Fransze Slag'

Gratis haakpatronen van
'De Fransze Slag'


Al mijn patroontjes heb ik met veel plezier bedacht. Als het patroon lijkt op iets wat al bestaat dan is dat geheel per ongeluk gegaan en niet mijn bedoeling geweest. De patroontjes zijn allemaal richtlijnen. Dat wil zeggen dat ze met 'De Fransze Slag' zijn bedacht. Je kunt er dus alle kanten mee op! Pas ze zelf aan, maak je project groter of juist kleiner en misschien bedenk je gaandeweg wel een variatie. Ook je haakhand kan van invloed zijn; haak je los, haak je vast of verschilt dat per project. Mijn patronen zijn basispatronen waarvan ik hoop dat ze uitdagen tot meer. Heel veel plezier met haken en laat je me weten wat je ervan gemaakt hebt?

Liefs, Marieke


Dit cadeauzakje is mijn eerste patroontje en is multifunctioneel! Want wat te denken van het gebruiken als zeepzakje? Of om er potpourri in te doen. Of als zakje voor kinderen om mooie stenen in te bewaren? Of...of... ;-)

Patroon cadeauzakje1
PDF – 527.9 KB 212 downloads

Het idee voor de 'Fransze Vlechtrand' ontstond toen ik weer eens zat te klungelen met de kreefsteek. Je weet wel, die mooie sierrand die je in tegengestelde richting haakt. Kramp kreeg ik ervan. Dit is mijn oplossing!

Patroon Fransze Vlechtrand
PDF – 237.6 KB 142 downloads
Fransze Vlechtrand

Na een eerste versie die ik voor mijn eigen deuren gebruik, heb ik de deurstopper al vrij snel een upgrade gegeven. Dat is de versie die hieronder staat. Nog steeds vind ik het een heerlijk patroon en belangrijker nog: ze doen wat ze moeten doen!

Patroon Deurstopper
PDF – 800.0 KB 299 downloads

Hoe zorg je ervoor dat de kubus van je kind niet verwisseld wordt met de kubus van iemand anders? Nou. Zo dus!

Patroon Kubushoesje
PDF – 1015.5 KB 194 downloads

Een stevige handzame pannenlap. Dat had ik voor ogen. Maar dan wel eentje die bijzonder is. Dit is hem geworden. In spiraalpatroon én...dubbelzijdig dus je handen zijn dubbel beschermd!

Patroon Spiraalpannenlap
PDF – 1000.8 KB 116 downloads

Slurpen uit het verkeerde glas is bij deze verleden tijd. Hiermee geef je je wijnglazen niet alleen een extra feestelijk tintje maar zijn ze meteen goed herkenbaar. Restjes katoen, uurtje van je tijd en je eerste setje is klaar!

Patroon Wijnkantjes
PDF – 1.0 MB 82 downloads

Een leuke opvallende sleutelhanger die toch in je broekzak past. Dat is mijn 'Fransze Sleutelhanger'. Dubbelzijdig dus hij kan tegen een stootje. Met een extraatje: de variant met popcorns!

Patroon Fransze Sleutelhanger
PDF – 1.0 MB 115 downloads

Een heerlijk patroon voor als je niet weet wat je met je restjes acryl aan moet. Het patroon is zeer uitgebreid en voorzien van tips en manieren om ze aan je eigen hand aan te passen. Wel zo handig ;-)

Patroon Fransze Toploze Wanten
PDF – 1.1 MB 156 downloads

Je zag ze steeds meer: gezichtsscrubbies, facescrubbies of hoe ze ook genoemd worden. Ik heb mijn eigen variant gemaakt. Met opbergmandje...gewoon, omdat dat leuk is ;-)

En wie weet zie jij er wel heel wat anders in...onderzetters bijvoorbeeld ;-)

Patroon Poets je Toet-ers in opbergmandje
PDF – 1.3 MB 64 downloads

Maak een Gratis Website met JouwWeb